Johan Dijkstra

Beschermingsbewindvoerder, mentor en curator

Even voorstellen

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Johan Dijkstra; curator, bewindvoerder, mentor, en eigenaar van JD Bewindvoering. Dat houdt in dat ik mensen begeleid bij het beheren van hun financiën, hulp biedt bij problematische schulden en/of belangenbehartiging rondom de zorg. Ik ben geboren en getogen in Sneek (Friesland) en momenteel al enkele jaren woonachtig in de regio van Hoorn.

Vanuit mijn achtergrond als verpleegkundige en personeelsadviseur merkte ik op dat ik het leuk vind om mensen persoonlijk te ondersteunen en daarbij de regelzaken op me te nemen. In de functie van bewindvoerder en mentor komt alles samen. Ik kan écht iets voor iemand betekenen en de schakel zijn tussen de instanties en de cliënt. Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk samen met de cliënt (mits mogelijk) overzicht te creëren en de zorgen daaromtrent uit handen te nemen.  Dit doe ik vanuit betrokkenheid en met kennis van de zorg.

Mensen die mij kennen waarderen mij om mijn resultaatgerichtheid, vriendelijkheid en betrokkenheid. Deze vaardigheden zet ik graag voor u in!

Bekijk mijn Linkedin profiel
JD bewindvoering is
gecertificeerd lid van:

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie?